tirsdag den 17. november 2009

Pilehøst 2009/2010

Så fik jeg startet pilehøsten. Havde jo bestemt at jeg ville starte tidligt, da jeg har konfirmation til foråret.
Jeg startede med Bleu, som ser rigtig fin ud. Der er dog ikke så mange vidjer, da mange små vidjer er døde.

Da jeg havde klippet omkring 20 planter kom jeg i tanke om at jeg har et kursus til foråret med levende træer, så besluttede at jeg nok heller måtte gemme bleuen til sidst (eller i hvert fald til efter jul) Så skiftede jeg til alba.
Jeg har kun 100 planter af alba, og den har aldrig givet noget brugbart endnu. Den lader til at være poppelglansbillernes favorit. Så den har været maks 60cm høj de sidste par år. Derfor endte den også med at blive "overset" ved sidste års høst, og så høstede jeg den i juni i stedet. Det har betydet at den nu har lavet super vidjer på 60 - 120 cm længde og helt uden sideskud :-)

Min long bud ser også rigtig fin ud (gør den altid) jeg nåede ikke alle planter sidste år, så ca. 1/4 står nu som anden års. Jeg venter med at klippe dem, for vi skal have kursus med Joe Hogan til foråret, og så tænker jeg den vil være fin som halvfrisk i en æselkurv.

Jeg høster typisk ikke mere end 30 min. den første dag, så har jeg begyndende vabler og ondt i ryg og ballemuskler :-/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails