fredag den 28. maj 2010

Mine æselkurve

Jeg lavede to æselkurve på kurset med Joe Hogan. Den store er lavet med mine allerstørste bleu (og de var faktisk temmeligt store i år) De var oven-i-købet helt perfekte halvtørre.

I stedet for at sætte stager i græsset, valgte jeg at bore huller i en gammel kabeltromle, som jeg så dels drejede og dels bevægede mig rundt om.
Mine knæ er "udfordrede" . Jeg har kondromalasi. Ved ikke præcis hvad det betyder, men der kan ikke gøres noget ved det, jeg har haft det siden jeg var 10.Jeg har det fint bare jeg ikke bøjer mit knæ mere end 90grader, og så går det bare ikke med en kravletur i græsset ;-)


Den store størrelse æselkurv ved jeg endnu ikke hvad man skal bruge til. Den er jo stor og stærk, men den fylder.
Den lille kurv er derimod kommet på en knage på badeværelset. Det er rigtig fint. I det hele taget er det en flot (og stærk) teknik, som jeg helt sikkert kommer til at bruge til andre ting, kunne f.eks. tænke mig at flette et par lygter. Så skal de være runde, og med flere ruder........

I tirsdag flettede jeg også lige en par blomsteropsatser hvor jeg lavede spiralen med samme teknik som den øverste kant på sælekurven (den man bruger når man laver bunden) De blev meget stærke og stabile. Må lige sørge for at få lavet en æselkurv igen inden alt for længe, ellers risikerer jeg bare at glemme tekniken.

Faktisk lavede jeg den lille en sen aften, og jeg lavede en del dumme fejl, men det lærer man jo faktisk en masse af (blandt andet at det er dumt at flette når man er træt ;-)

1 kommentar:

  1. De er flotte, og det er sjovt at se kontrasten mellem størrelserne :-)

    Min kartoffelkurv står fint ved siden af sofaen, på gulvet, med aviser og blade i :-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails