onsdag den 12. maj 2010

Mors dag

Får ikke lige skrevet så meget for tiden. Har lidt mange ting der lige skal koordineres. Oven-i-købet har min computer drillet. Specielt Picasa har slet ikke villet virke, og så blev det pludseligt besværligt at blogge midt i travlheden (ØV)
Nu har jeg dog fået ryddet lidt op på computeren, og håber at det kører igen....

I søndags kom denne superflotte buket, fra ungerne.


Og så havde Maya brugt af egne penge på "blå mandag" og havde købt denne bog til mig <3
Bogen handler om alle de alternative materialer. Materialerne er delt op i grupper. Der er beskrevet hvornår og hvordan de høstes og tørres, og evt. opblødes. Hvert afsnit er typisk afsluttet med en fletteinstruktion til et færdigt produkt.
Det er ikke en begynderbog, da basistekniker ikke beskrives udførligt.

Jeg har i lang tid helst villet flette i ren pil, og har næsten altid fortrudt, når jeg har blandet andre materialer ind i mit fletværk. Men bogen er meget inspirerende, og jeg skal bestemt have afprøvet nogle af de mange materialer som, med undtagelse af søkogleaks, vist alle findes her på matriklen. Det er en dejlig bog, med skønne billeder. Den vil jeg bestemt komme til at læse mange gange endnu


Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. Hej Vivian,
  Ser ud til, at du havde en fantastisk dejlig Morsdag.
  Lene

  SvarSlet
 2. Sikke en smuk buket, og den bog ser så spændne ud at den må jeg da have kigget lidt nærmere på :-)
  Birgitte

  SvarSlet
 3. Jeg tager bogen med i sommerhus i næste uge, så kan du jo se den, hvis du kigger forbi....;-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails