lørdag den 1. maj 2010

Pyha - så er det overstået......

Pyha, så er det allerede "overstået". Mange timers planlægning og forberedelser er nu endelig ført ud i livet, og det hele er overstået. En lidt tam fornemmelse bagefter, men superskøn dag, med masser af hygge og dejlig mad, og alt forløb som det skulle.
Vi er glade - og mætte :-)Sidste projekt (efter sengetid de sidste to dage) var en prærievogn til sangskjuler. Inspirationen havde været lidt langt henne at hente, men pludselig slog det mig. Sjovt nok fandt google en pileflettet prærievogn, da jeg søgte, så det er slet ikke mig der har opfundet den. Kan jo godt huske at jeg faktisk havde set at Mette Milo havde lavet en tidligere, men tak til Mette for fine billeder, når tiden er knap er det rart med billeder af et projekt med lidt mere betænkningstid.
Der skulle selvfølgelig måske nok have været et dækken på, men kl. 01:00  på dagen, kan det godt knibe lidt med kreativiteten, så det blev en åben model.

Overflødighedshornet blev fyldt med kransekage, og andet godt, ovenpå kæmpe tzatza'en, og lignede en million :-)


Posted by Picasa

2 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud. Du har godt nok været flittig og snedig (så du har fået pilen med i projektet) tillykke med konfirmanden.
  ses jo lige straks. Hilsen Hanne

  SvarSlet
 2. Ja - he he ;-)
  Ja nu ses vi lige om lidt.
  Søren tager på jagtferie i morgen, og kommer hjem søndag, så har vi en 6 års fødselsdag onsdag, og så er det min tur til at "forlade det hele" ;-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails