lørdag den 24. april 2010

bøgen er sprunget ud.....I hvertfald i min stue ;-) Ser ud til at det stadig har lidt lange udsigter på træerne.
Jeg har taget grene ind til grønt pynt til konfirmationen. Bøgeblade har bare den skønneste forårssgrønne farve !


Også lige et kig i pilemarken, hvor pilen skyder og blomstrer flittigt.
St. Hans bålet indeholder nu snart et helt års pile-affald, og der kommer mere, når marken skal helt ryddes - EFTER konfirmationen.....

Er netop blevet involveret i et meget stort (og spændende) kruse-dulle-flette-projekt, men mere om det senere........
Posted by Picasa

1 kommentar:

  1. Ja, bøgeskoven om foråret med blomstrende anemoner er een af de ting, som jeg savner meget. Så må jeg jo nøjes med (blandt andet) at nyde mine spirende pileplanter - men det er jo også uhyre dejligt.
    Sankt Hans bål - et andet dansk fænomen, som vi savner. Jeg tror at naboerne (hvis de ser og hører os) altid synes at vi da er nogle tossede nogen - står ved et bål og synger på et mærkeligt sprog! Jeres bliver stort - for stort? er der ingenting som de dejlige pil kan bruges til?
    Jeg glæder mig til at høre om kruse-dulle-feltte-projektet.
    Lene

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails