lørdag den 10. april 2010

Næsten færdig

Så er jeg næsten færdig med at sortere. Det er jo ikke vildt imponerende hvad der er kommet ud af det. Men det er mest fordi jeg fravalgte at sortere long bud og Hyllinge, da alt for meget skulle sorteres fra
Bleuen var super. Mindre end 5% er smidt på st. Hans bålet, men til gengæld er pilen KÆMPE stor i år.
Jeg tager de tre længste bundter med til Joe Hogan kursus, så kan de forhåbentligt blive til æselkurve. Jeg ved af erfaring, at jeg ikke får brugt kæmpepilen til noget, hvis den først bliver helt tør...

 
Som man måske kan se på billederne er pilen sprunget meget ud, siden den blev høstet. Lidt surt, men jeg kunne jo ikke komme igang før......
Billedet til venstre er så vidt jeg husker kanelpil. Den er helt dækket af gæslinger
Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. Det ser rigtigt flot ud, Vivian!
  Ja, her gik det også lige fra vinter til sommer (som varede een uge), og nu forår med nattefrost m.v. I går fik vi sågar lidt snefnug igen. Men den varme uge fik pilen til først at sætte gæslinger og dernæst er noget af det begyndt med små blade. Forhåbentligt vil det ikke betyde noget for fletværket.
  Du har mange gange nævnt kurset med Joe Hogan, hvor skal du til det? Jeg vil se frem til, at se dine æselkurve.
  Lene

  SvarSlet
 2. Kurset er i uge 20. Det er noget jeg har arrangeret (sammen med Myrna) han kommer til Danmark i en uge. Vi er 8 deltagere, som skal sove i sommerhus (Vedersø Klit) hele ugen
  Der er 3 dage ledige ;-)

  SvarSlet
 3. Sommerhus i Vedersø Klit i 8 dage sammen med en flok flettegale - og en anerkendt flette-mester, wow, det lyder godt. Du og Myrna har nogle gode ideer.
  Lene

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails