lørdag den 17. april 2010

skelet til dekoration

Så har jeg lavet det første skelet (med blomster) Blomsterne er fra en bundet buket, som havde nogenlunde de rigtige farver. Planen er limegrønne krysantemum, pink gerbera, lilla franske anemoner og så måske hvide nelliker, men faktisk ser det bedre ud med liljer end jeg havde ventet. Så måske......

Overvejer om jeg skal prøve at lave skelet i dugpil. Jeg valgte Hyllinge fordi jeg syntes det matchede det limegrønne, men synes måske det er for anonymt. Må hellere lave een i dugpil også inden jeg laver alle tre færdige (uden blomster selvfølgelig) De kan stå i kælderen indtil, så tørrer de ikke.
Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. Det kan jeg rigtigt godt lide. Er det en speciel skål med huller i, som man kan købe i Danmark_
  Lene

  SvarSlet
 2. ih hvor det ser godt ud :-), jeg har også en af de skåle , købte den for en slikpå ungskuet i Herning sidste år . Jeg havde tænkt at der skulle laves et stativ op , men har aldrig nået det .
  Birgitte W

  SvarSlet
 3. Ja jeg så dem også for første gang på landskuet, men købte dem så et par måneder senere i Bilka.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails