mandag den 31. maj 2010

Katrins værktøjskurv

Katrin (fra Færøerne) som deltog i flet-igennem-ugen med Joe Hogan, lavede denne smukke værktøjskurv.
De mange "holdere" og "tøjsnoren" i midten, var ikke planlagt men opstod spontant, da Charlotte lavede hank til æselkurven, og opdagede at den tvistede pil (som ikke var trukket på plads) kunne bruges til opbevaring af saksen.
Katrin greb ideen, og lavede holdere til alt værktøjet (rundt regnet) lidt spøjst, men det viste sig at Joe altid vendte sig mod Katrins kurv hvis han lige manglede værktøj, for her kunne han finde det......Jeg bruger denne kurv til mit  værtøj. Den lavede jeg på et kursus med Steen Madsen for 1½ år siden.
Det er en god stor kurv, hvor jeg har mange spændende ting, som jeg aldrig kan finde.......Så måske jeg skulle lave et skillerum eller 2 og en masse holdere, tænk at kunne finde alting - just like that ;-)

Posted by Picasa

2 kommentarer:

  1. Det ser ud til at være en supersmart opfindelse!
    Dine æselkurve ser skønne ud - nu må du så have anskaffet dig et æsel, eller måske hesten skal være stedfortræder? ;-)
    Lene

    SvarSlet
  2. God idé med værktøjsholdere i kurven :-) Inden jeg kørte, havde hun kun lavet kurven m. hank færdig. Det kræver jo at man er systematisk når man tager OG lægger værktøjet på plads igen, ellers er man lige vidt ;-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails