mandag den 7. marts 2011

På hat med pil

Som ventet er det ved at være et travlt pileforår. I går havde vi fællesflet i flettekredsen, hvor vi har flettet hatte til udstilling på pilefestival Sjælland først i juni. Det er min søkogleaks model der ikke nåede at blive færdig. Jeg er lidt bange for at den ender som tropehjelm, men lad os nu se....
Den smukke dame på billedet er Gitte fra Hjarbæk
 
Jeg har også fået sorteret mit LSD i denne uge. Det er helt vildt så lidt 2. sortering der har været. Og for en gangs skyld var der masser af korte pil. Så da jeg havde lavet to bundter i hver længde valgte jeg at finsortere de korte (under 1m) igen, så der blev 5 bundter korte.
Der skal nok komme flere høst/sorteringsbilleder - vejret er jo fantastisk til både sortering og fotografering, og faktisk skal jeg have lavet foto til pileforeningens nye plakat, så der kommer helt sikkert en masse spin off fra det :-)

I går var det rigtigt forår her omkring. Fuglene salg, vintergækkerne pibler op, og jeg gik i haven (pilemarken) til det blev helt mørkt (kl. 19) og havde den der velkendte fornemmelse af at man ikke kan nænne at gå ind, for det er bare så skønt at der stadig er lys

Posted by Picasa

1 kommentar:

  1. Jeg er sikker på din hat bliver et HIT , det du nåede at få lavet så rigtig godt ud , regner med du viser os det færdige resultat

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails