onsdag den 6. april 2011

de skønne høstfarver ;-)

Ja jeg er jo "for længst" færdig med min høst. Nu mangler blot sortering, sortering og mere sortering.
Forrest på miderste billede, helt friskhøstet pil (købt af fletteveninde som ikke får det brugt) som stadig kan bruges til levende flet i haven. Så det planlægger jeg stadig at få lavet noget af. Jeg håber bestemt også at det bliver dette forår jeg får stolper i jorden til mit længe ventede kvashegn.
Nederst til venstre. En lille lygte i æselkurvs-tekniker. Dem bruger jeg meget :-)


Har lige et enkelt kursus på AOF næste week end, så er der ikke planlagt mere flet før uge 27 (Hadsten) men derfor er der jo altid masser af projekter, planer og opgaver der skal løses. Helt pilefri bliver jeg vist aldrig ;-)

2 kommentarer:

  1. Ja det pragtfuld med alle de farver :-), og det bare om at få sorteret mens det er frisk, det langt det nemmeste , jeg mangler stsdig at sorter noget fra sidste år , det ikke sjov :(

    SvarSlet
  2. Fantastisk farvespil i den nyhøstede pil og desuden betagende hvor mange forskellige farver/nuancer der er i bundtet fra bare een sort.
    Lene

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails