lørdag den 17. september 2011

bedre sent end aldrig

Jeg får skrevet alt for lidt på bloggen for tiden, og der har ellers været masser af lejlighed. Men nu skal jeg nok prøve at få indhentet lidt af det forsømte. Her kommer først billeder fra Pilefestival Moesgård.
Dette års festival var lidt atypisk, da der var færre boder og dermed kurve end vi er vant til, men til gengæld var der masser af inspiration i den nye hytteby.


Denne hytte kom med taget færdigflettet, men resten (stolper og sider) blev lavet i løbet af lørdagen

Claus Titze havde en plads i hyttebyen. Dag et lavede han hegn i rulleflet, og dag to lavede han workshops med rulleflettede kurve (lidt et tilløbsstykke, som jeg desværre missede, da Jeppe skar sig i fingeren og måtte på skadestuen)
Tekniken til paddehattene, er at de den færdige kurv er foret indvendig med farvet beton. Derefter brændes kurvens yderside ca. havlt væk med en blæselampe. På den måde kommer farven fra indersiden ud igennem siden af kurven, og man kan faktisk godt blive lidt forvirret over hvad det er man står og kigger på , fordi man nærmest er kommet i midt i kurvens væg...... ;-)

Et skøønt findushegn i pil :-)

Andet godt fra hyttebyen. Læg mærke til brusekabinenJonas kom lidt tidligt søndag, så han nåede også at være lidt med i år.

Jeppe i gang med at snitte (inden han skar sig)

Mere fra hyttebyen

Nogle af kurvene
Posted by Picasa

2 kommentarer:

 1. Hvor ser det spændende ud.

  Jeg må altså se om ikke jeg kan tage mig sammen til at komme på et pileflettekursus på et tidspunkt.

  SvarSlet
 2. Det med ikke at få blogget så meget i et stykke tid.......kan jeg godt sætte mig ind i :-)
  Flotte billeder - fornemmer stemningen. Jeg besøgte Moesgaard i maj måned, skønt sted som jeg gerne ville se, når der er pilefestival.
  Stakkels Jeppe, det kan jeg også sætte mig ind i, jeg måtte også på skadestuen for nyligt, da jeg havde skåret mig i armen, medens jeg snittede pil.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails