mandag den 29. oktober 2018

tilbage til livet

Hold da op hvor er det længe siden jeg har skrevet noget. Og næsten lige så længe siden at jeg har flettet. Selv om det er blevet til et par weekender med flettetøserne og lidt andet....
Mit liv de sidste år har været noget kaotisk og jeg har ikke helt kunne komme i kontakt med min passion.
For to år siden blev jeg så skilt og bor nu i lejlighed. Hvilket jo begrænser min flettemuligheder en lille smule. Meeeen helt umuligt er det jo nok ikke.
Her i efteråret blev det så til en tur til Catalonien og weaving by the sea. + en tur til internationalt kurvemarkedet i Salt (fira internacional del cistell de salt)
 
Og så fik jeg da heldigvis lidt lyst til også at dele.
 
Sådan en tur til varme og hav og en hel masse dejlige flettemennesker kan helt klart anbefales. Skøøøøøn tur.
 
 
De første tre dage flettede jeg open Work med Mai Hvid.
 
 
 
Og på det næste kursus blev det til en transportkurv efter katalanske traditioner. Dog i noget mindre model end originalen som bruges til høns

 
Sideflettet er lavet af en lokalt bambus lignende græs som gror som ukrudt. Den er splittet i ca 8 stykker og giver en meget let og stærk kurv.
 
Jeg har faktisk ingen billeder af den færdige kurv, men det kommer måske senere. Lige skal jeg bare have fundet en plads til den i min lille lejlighed som er lidt overfyldt af kurve selv om jeg har sagt farvel til flere end jeg brød mig om...
 
Her er kurvene dog pakkede til flyveturen hjem
 
Og ja det holdte til turen :)
 
Jeg har mange flere billeder fra markedet og fra turen.....sååååå jeg vender nok tilbage snart 

 

3 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage til livet :-) dejligt du igen har lyst til at flette. Det er så godt med et lille kursus til at sætte gang i fletteriet igen.
  Faktisk var det jo din blog der i sin tid satte mig igang med bloggeriet :-) jeg er bletvet lidt sløv til at få skrevet, det er mest fordi det ikke helt fungere fra min iPad, og jeg ikke gider tænde pc når jeg har fri.
  Glæder mig til vi ses omkring et par firkantede kurve.
  Kh. Hanne

  SvarSlet
 2. Super flot kurv du har flettet.. har ikke set den med håndtag i enden. Hvad er funktionen i det?

  SvarSlet
 3. Yeps det bliver godt til foråret :)
  Det ekstra håndtag passer lige når man bærer den på armen (stabilisering)Det er den officielle forklaring.......meeeeen det skal så også dække over at jeg ikke var helt tilfreds med symmetrien ;)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails