lørdag den 31. juli 2010

Korpslejr 2010

I et meget tidligere indlæg nævnte jeg, at jeg var blevet involveret i et meget stort krussedulleflette-projekt, som jeg ville vende tilbage til. Det gjorde jeg dog aldrig, for kort efter blev jeg igen kontaktet, at de var kommet til at dobbeltbooke så nogle andre (han vidste ikke hvem) ville lave det.
Nå ØV - det kunne ellers have været ret spændende men måske meget godt, for jeg ved ærligt talt ikke helt hvornår jeg skulle have nået det (forhåbentligt med flettekredsens hjælp)

Projektet handlede om et solur til Korpslejr 2010 (som næsten er i min baghave) som er løbet af stabelen i den forgangne uge. De ville lave et solur med en rafte i midten og 12 pileflettede 150cm drengefigurer til markering af timetallene.

I går gik jeg så en tur tværs igennem området for at se hvad det var blevet til, og her er resultatet:

SOLGT

 

 

 
SOLGT
Jeg kan godt lide de enkelte figurer og som pilefletter kan jeg bestemt værdsætte teknikken og håndværket, men når det er sagt synes jeg ikke de kommer rigtigt til deres ret i omgivelserne. Jeg havde snakket med nogle spejdere om dem i forvejen (for at høre om de havde set dem) men de havde slet ikke opfattet at det var et solur.........

Jeg skal lige have ringet til ham som står for at afhænde efter lejren, for at høre om de måske kunne komme til Moesgård til pilefestivalen. Der ville de helt sikkert komme bedre til deres ret.....

1 kommentar:

  1. Skriv i kommetarfeltet eller send mig en amail hvis du er interesseret i at købe en af figurerne
    vivian_veile@yahoo.dk

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails