fredag den 9. juli 2010

Kurve i toscana

Så er jeg hjemme igen efter 13 dage syd for grænsen.
Vi var en uge i Toscana + turen frem og tilbage og 2 dage i Europa-park.

Jeg havde på forhånd søgt på kurve i Italien og Toscana uden at finde NOGET SOM HELST. Og da vi absolut heller ikke så kurve sidst vi var der, havde jeg ikke de store forventninger. Helt snydt blev jeg dog ikke. Denne store kurv hang under loftet som dekoration i en smykkebutik. Damen havde arvet den efter sine forældre. Da jeg ville tage et billede blev hun dog pludselig "sippet" og jeg måtte kun tage eet billede, så jeg fik ikke noget billede af den rygbære-kurv der var i lokalet bagved.....Her er også lidt billeder af ting jeg syntes var inspirerende......
Og til sidst et billede af en lidt specielt dekoreret altan. Det opmærksomme øje vil se at her faktisk også hænger en mindre model af kurven med rullekant.
Posted by Picasa

2 kommentarer:

 1. Skønne billeder, Vivian - det var da en meget sippet madamme, ville godt have set den anden kurv også.
  Rullekant?
  Lene

  SvarSlet
 2. Ja æv....

  Rullekant, er den rebsnoede kant som ses både i bunden som slidkant og i toppen, hvor den fortsætter over hanken.

  Jeg har kun prøvet at lave den i ret tynd pil på burkinakurve, men jeg mener at den er beskrevet i een af mine bøger, kan lige tjekke.......

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails