fredag den 18. juni 2010

forfald

Fuldstændig uden sammenhæng til det tidligere indlæg....... ;-)

......er her lige et billede af min gamle bent wood chair, som jeg lavede på work shop i 2005.
Den blev overladt i vejrgudernes vold i foråret 2006 (har desværre ingen steder inde, hvor der er plads) så nu er det efterhånden helt slut med at være en stol. Den må istedet stå som en skulpturel påmindelse om, at forfald også har sin charme.........

Den er placeret i den nådige skygge i min bøgeskov (ja skov og skov, men det kalder vi den altså)
Så slider solen da i hvertfald ikke på den...
Håber at jeg snart får tid til at lave en ny stol eller to, eller måske en bænk. Der er masser af halvgammel hassel i vores læbælter og jeg har også pil der er gammel nok til at lave stel.Så egentlig mangler jeg bare tid (og måske en mand med en motorsav)  
Overvejer faktisk om ikke jeg vil ønske mig en motorsav i fødselsdagsgave (skøre kælling...) man kan vist få sådan en lille en som nærmest er en stor saks, men med kædesav i den ene kæbe. Den vil sikkert være fin til mit behov, jeg skal jo ikke til at vælte træer - he he..
Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails