onsdag den 20. oktober 2010

kursus, kursus og kursus

Vil lige minde om at der er vist stadig er plads på mit hold med juleflet (læs mere her)

Desuden er der to kurser med flettekredsen denne vinter.

Det første kursus er 27/28. november med Annemette hjornholm, hvor vi skal lave bent wood chairs. Dette kursus er netop opslået så det haster med at få det fyldt. Så hvis du sidder derude og har lyst, er du velkommen til at melde dig til på flettekredsens hjemmeside under kalender (eller kommentere på dette indlæg)

Billedet er fra http://www.hjornholm.dk/

Der er også kursus med Jette Mellgren først i februar. Dette kursus omhandler flet med naturens materialer (ligesom Jettes bog) Dette kursus er dog allerede fuldtegnet, men der er jo altid venteliste..... ;-)

Jeg har selvfølgelig allerede meldt mig til begge kurser. Men ellers får jeg ikke lige flettet det helt store for tiden......
Jeg sad dog og flettede i 6 timer til mostedag på Spøttrup borg i lørdags. Desværre havde jeg glemt mit kamera.
Jeg flettede et par (4) lygter efter samme princip som æselkurvene, og et stort kræmmerhus til mos og æbler, ligeledes med "topknuden" fra æselkurven som sideflet. Det bliver helt enormt stærkt.

Jeg skal lige have taget et par billeder, så kan I se begge. Lygterne står  på min sprit nye trappe, så kan I lige få lov at se den også..... :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails