tirsdag den 9. november 2010

Så er høsten i gang

Som lovet, er her lidt billeder fra marken i søndags.  
Jeg høstede et bundt bleu så jeg har lidt halvfrisk til kurset på lørdag. Hvor vi skal lave juleflet. Jeg forestiller mig at vi skal lave kræmmerhuse fra størrelsen som kan hænges på juletræet (Rosmarinpil) til juletræer som kan stå ude i en potte med lys i. Bundtet står ved fyret så det kan tørre lidt ned.
Ud over at jeg havde behov for gummistøvler, kan I måske se på billederne at pilen er super og uden mange sideskud - glæder mig til at få noget høstet og sorteret.
Det ser dog også ud til at mange små vidjer er gået ud, så måske der ikke bliver vildt meget, men lad os nu se.....

Jeg tog også lidt billeder af det belgiske hegn. I sidste øjeblik - i dag tror jeg ikke at der er blade på. (jeg har ikke været hjemme imens det var lyst)
Det har været flot med de røde grene hvor der bare har været lidt grønt i toppen.
Hegnet skal klippes tilbage til mønsteret i løbet af vinteren, men jeg skal nyde de røde grene så længe som muligt først.

1 kommentar:

  1. Både hækken og pilen i marken ser skønne ud! Her har det meste af pilen i marken også tabt bladene og står nu med skønne, farverige vidjer, og som hos dig, ser det ud til at blive en god høst uden mange sideskud eller ødelagte vidjer.
    Glæder mig til at se resultaterne fra kurset med juleflet.
    Lene

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails