onsdag den 22. december 2010

Glade dejlige jul

Pyha hvor har jeg da bare slet ikke haft tid til flet eller blog eller noget som helst denne december.
Nu har jeg heldigvis juleferie! Jeg skal dog lige nå de sidste gaver. og et par detaljer til juleaften, men 1. juledag kan julefreden sænke sig, så kan jeg måske få tid til at flette lidt. Er jo kommet helt i underskud.......

Efter jul kommer der dog mere flet. Jeg skal på kursus med Jette Mellgren i starten af februar. og så er der jo mine forårskurser på AOF:

12/3 er der forårsflet med hel eller halvfrisk pil. Vi kan jo f.eks. lave levende harlekin flettede træer som disse.


og 15/4 og 16/4 er der så begynderflet Hvor vi kan lave en rund eller oval kurv i basistekniker.

Jeg skal nok også i sommerhus med "fletigennem" veninderne engang i foråret, og i uge 27 skal jeg på Hadsten højskole til pileforeningens flettetræf 2011. Det betyder at jeg har en hel uge med Joe Hogan igen :-)
Og læg da forresten lige mærke til pileforeningens nye hjemmeside

OG - så har jeg sagt ja til at undervise en uge på livøferie - som vist er noget ølejr ;-) det bliver i uge 29 - mere om det senere. Lige nu ved jeg ikke helt hvad jeg går ind til.....

Så selv om der er ret stille på pilefronten for tiden så vender det tilbage med fornyet styrke i det nye år ;-) Vi ses !

5 kommentarer:

 1. Look forward to all of the new projects in 2011. Happy Holidays from Nova Scotia!

  Shari

  SvarSlet
 2. Glade Dejlige Jul til dig og dine også. Vi ser The Julekalender her hvert år - utroligt at det kan blive med at være så sjovt.
  Ser frem til meget mere blogging og flet i det nye år. Held og lykke med alle dine projekter, og til lykke med Pileforeningens nye, fantastiske hjemmeside, som det se ud til, at du har haft meget at gøre med.
  Lene

  SvarSlet
 3. Hej Piletosse

  Jeg faldt lige over din blog, jubii! En af mine - nye - interesser er pileflet, og det er et emne, jeg vil dykke mere ned i for fremtiden..... Så jeg følger lige lidt med her, og lader mig inspirere!
  Mange hilsenr, Anette

  SvarSlet
 4. Som en stor ynder og fan af pileflet må jeg sige, at det er rigtig hyggeligt at besøge din blog. Synes næsten, at jeg kan dufte den friske pil.

  SvarSlet
 5. Jeg ønsker dig og dine succes og lykke i det nye år.
  Jeg er altid imponeret over, hvad du oprette fantastisk håndværk!

  Med venlig hilsen Merete

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails