mandag den 23. august 2010

Alle mine billeder fra Moesgård

Så er der billeder. Jeg ved ikke lige hvorfor man skal trykke to gange på "play" men det skal man altså åbentbart.
Hvis I hellere vil se billederne i jeres eget tempo og i større format, så klik på billedet når det kører, så åbner albummet i et nyt vindue.

4 kommentarer:

 1. Nej, hvor skønt!
  Der er et par kurve - en "bakke" og en lille rund - som er næsten helt blå-sorte. De ser meget spændende og specielle ud, ved du hvilken pil, der er brugt?
  Lene

  SvarSlet
 2. Jeg er ret sikker på at det er acutifolia. Men de er godt nok meget flotte :-) Jeg planlægger at flette en kurv i næsten udelukkende acutifolia i denne uge, så må vi se om jeg kan ramme den samme farve ......

  SvarSlet
 3. Jeg læste på en blog (tror jeg, at det var)for nylig om en, som høster noget af sin pil om sommeren fordi pilen så tørrer sort! Dette får mig til at spørge: Hvis man sommerhøster, kan vidjerne så bruges til flet? Jeg mente, at pilen var bedst egnet, når den er høstet om vinteren?

  SvarSlet
 4. Jeg høster selv min bleu så sent at den står og nærmest springer ud efterfølgende. Har lidt en teori om at det er derfor min bleu er meget mørk.

  Har også nogle gange prøvet at noget sommerhøstet (som jeg smider på st. bålet) er blevet helt sort, så piller jeg det ud igen og river bladene af. Det kan godt bruges til flet.

  Ved dog ikke helt om det kun er sommerhøsten der gør det. For det er slet ikke det hele der bliver sort.
  Jeg tror måske at det er noget med at det skal ligge i solen en uge inden det tørres........men jeg burde måske nok afprøve det ;-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails