mandag den 23. august 2010

Pilefestival 2010

Så er endnu en Pilefestival veloverstået.
Jeg har overnattet i mine forældres lille campingvogn, sammen med Jeppe (11 år) og Myrna, som ikke synes hun egner sig til at sove i telt ;-)

Vi ankom ret sent fredag aften (kl. 21) og flyttede nogle kurve, klapbord, og klapbænk ned i det telt vi havde lejet til bod, og så sad vi ellers i cafeteltet et par timer og drak øl og fik snakket med nogle af de andre flettere. Nogle af dem, ser vi kun den ene gang om året.

Når man nu er piletosset, er det bare SÅ skønt at være sammen med andre, som gider at snakke om pil næsten hele week enden.

Jeg har taget omkring 120 billeder. Heldigvis, for det er efterhånden svært at nå pladsen rundt på en week end. Man møder hele tiden nogle man kender og lige skal snakke med, eller fordyber sig i en teknik eller detalje som man ikke lige kan slippe med det samme. Desuden har vi jo vagter for pileforeningen.
I år havde jeg vagt i pileboden og i fletteaktiviteten. I fletteaktiviteten lavede vi ninsenskurve, snoninger og flet på rionet.

Vi var gået 5 sammen om et stort bodtelt, som vi brugte til base, med bord og stole, så måtte kurvene stå ude i regnen ;-)
Det regnede heldigvis kun fra lørdag eftermiddag til søndag morgen. Hele søndagen stod så på solskin.

Mit internet driller, så jeg har ikke uploadet alle billederne endnu, men her er et par billeder fra vores bodSådan så boden ud lørdag morgen (inden der kom birkebark på det lille blå bord)

kartoffelkurve og organisk flet. Kapslen ovenpå ølkassen, blev vendt og drejet hundredevis af gange.

Hanne havde været forudseende og købt hjem af merlespir (bruges i stedet for en syl, når pladsen er trang) De var solgt allerede lørdag formiddag.

Søndag var det så mudret at vi måtte strø halm.

een af 11 flasker med forskellige lækre kryddersnapse, som Charlotte venligst medbragte

Myrnas kurv med blomster

Lidt tættere på for at afprøve det nye kameras makrofunktion. Det er vist alligevel en anelse bedre end jeg er vant til :-)

2 kommentarer:

  1. Looks like a wonderful weekend! Your work is beautiful as are the colors in the different willows you used.

    SvarSlet
  2. Det må have været alletiders, selv med "lidt" regn. Glæder mig til at se dine billeder og måske høre mere om week-enden.
    Lene

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails