lørdag den 14. august 2010

Nyt kamera

Jeg har fået nyt kamera (jubiiii) ja altså teknisk set er det også min mands, vi har nemlig givet hinanden den i fødselsdagsgave. Men da det er mig der tager billeder her i familien, er det nu mest min (he he)

Jeg (vi) valgte en Olympus. Jeg var egentlig indstillet på et kompakt kamera, altså uden den store optik, men da det kom til stykket prioriterede jeg alligevel kvalitet fremfor bekvemmelighed. Det blev dog ikke et spejlreflekskamera denne gang...

Modellen hedder SP800UZ. Jeg går fra de nuværende 4 Megapixels til 14 Megapixels, og fra 10x zoom til 30x zoom.
Lige nu er det dog lidt uvist for mig om det virkelig er nødvendigt, men jeg klager ikke, bare den tager gode billeder.....

Disse billeder er taget indendøre uden blitz. Det nederste er fra forgangen, hvor eneste lyskilde er en østvendt dør. Synes egentligt de er OK, men er samtidig ikke vildt imponeret. Kan i hvertfald ikke se de 14MP men måske det er kameraet der skal indstilles, så det tager billeder med ekstrem opløsning..... Der bliver i hvertfald en frygtelig masse afprøvning de næste par dage :-)
I aften er der 80 års fødselsdag (ja de 40 er mine) og næste week end er det pilefestival, så bliver der nogle meget sammenlignelige billeder (da jeg jo har 100-vis af billeder fra Moesgård taget med mit gamle kamera). Det næste er vel at jeg skal have ny computer. 500Gb Hardisk er sikkert snart brugt....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails