søndag den 14. marts 2010

Pilehøst - endelig....

Så kom jeg endelig i gang med at høste. Det har godt nok nærmest stormet her i dag, men der er jo dejligt læ inde imellem pilerækkerne. Efter lidt tid bed solen i kinderne og jeg kunne mærke sveden på ryggen. Skøøønt efter al den sne og kulde :-)
Jeg fik høstet mit long bud. Ca. 50 Kg tror jeg. Jeg regnede med at kunne bruge det til æselkurve på Joe Hogan kurset til maj. Men desværre er der en del svamp (tror jeg) i det. Så mange vidjer har døde pletter hvor de knækker. Det vil vise sig, når jeg får det sorteret, om der kan blive noget som helst OK.
Ca. en tredjedel var 2. års, så der skulle også gode finger-kræfter til, så nu trænger jeg til at hvile vablerne lidt ;-) bare lige til i morgen.....
Ved siden af pilemarken står der 14 frugttræer. To æble og to kirsebær var nye fra efteråret, men jeg tror de to æbletræer går ud. Rådyrene har nærmest gnavet alt barken af - ØV det er sq op ad bakke med de træer, hvis ikke tørken tager dem, er det rådyrene.....

Billedet er taget da vi satte de første træer for 2½ år siden. Jonas gik med rundt og holdt sedlen, så jeg kunne tage et billede. På den måde har vi dokumenteret alle træerne, så vi også kan huske hvad de hed, når sedlen er falmet, eller blæst væk :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails