søndag den 21. marts 2010

Pilehøst

Så er høsten i fuld gang. Faktisk er jeg nu næsten færdig med de sorter som giver flettepil (i år) det jeg mangler nu, er alt det trælse som enten har så mange sideskud at jeg ikke gider at sortere det, eller som jeg lod stå sidste år, fordi det var for dårligt, og så nåede jeg simpelthen ikke at høste det.

De sorter som nu er høstet og som ser  rimeligt fine ud er:
Bleu (rigtig fine og lange)
Dugpil (Lidt grove men OK)
Long bud (Lidt skader, men skal nok blive OK)
Alba (små og fine - første år den giver noget som helst brugbart)
Hyllinge (lidt mange sideskud, men bliver sorteret)


Jeg mangler stadig LSD, som vist er OK og ørkenpil (billedet herunder) som er meget lille men uden sideskud i år.
Vi høster også en række hegnspil, som er rigtig dejlig grove (3-4 cm i rodenden) De skal dog lige klippes rene for sideskud......
Det som så mangler er Amerikana, rød Belgier, Vestbirk søpil og Carl Jensen. De skal bruges til grovere haveflet som filterkugler, store kurve eller hegn, som halvfrisk, og resten skal på st.hans bålet.

Posted by Picasa

2 kommentarer:

 1. Hej,

  Sælger du stiklinger af Ørken- og Vestbirk søpil?

  Godt NYT ÅR
  Annette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette - det tror jeg godt vi kan finde ud af :) send mig din mail adresse her i kommentarer, så skriver til dig ( den bliver ikke offentliggjort )

   Slet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails