torsdag den 9. september 2010

en lille nuttet kurv med rullekant

Jeg har faktisk fået flettet rigtigt meget de sidste par uger. Bla. denne lille kurv med rullekant. Er blevet lidt forelsket i rullekanten, men har samtidig det problem at jeg ikke kan få hanken god.
Rullekanten er beskrevet i "pileflet til gavn og glæde" og "flet med naturens materialer" desværre kommer ingen af dem tilstrækkelig ind på hvordan hanken skal løses. Og specielt "flet med naturens materialer" brillierer ved at alle billeder er taget fra modsat side i forhold til fletteren.
Nogle gange kan man godt mistænke at bøgerne med vilje ikke giver hele koden, så man er nødt til at skal på kursus - og det virker, jeg forsøger i skrivende stund at booke forfatteren (Jette Mellgren) til et kursus med flettekredsen ;-)
Kurven er inspireret af en lille fransk kurv som Ulla fra flettekredsen har købt i ValleBreque.
Den har dog ikke rulle kant, men størrelsen og kilen der hæver den ene ende. Desuden har den slidkant (har jeg ikke lavet siden jeg lavede min aller første kurv på kursus med Marianne Landrock)


1 kommentar:

  1. Den er meget nuttet, og rullekanten ser speciel ud. Jeg tror også, at du har ret med hensyn til bøgerne og koden. God held med bookingen.
    Lene

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails