onsdag den 1. september 2010

Lidt mere fra pilemarken - Energipil

Jeg har tre forskellige sorter af energipil. Jeg ved ikke præcist hvilke....
De står som læbælte på pilemarkens østside (mod naboens majsmark) Jeg klipper een række hvert år, så de når at blive treåringe hver gang. Jeg har dog nok desværre lidt for lidt, for der er aldrig helt nok til et hegn. I hverfald hvis det skal flettes af halvfrisk pil 
Dette billede er klippet sammen af 3 (en feature i mit nye kamera) Det er flettepilen der bagest i billedet, foran elletræerne


Denne Energipil kommer fra min mands kusine. Det var den jeg lavede hegn på terrassen med i 2005, og faktisk dermed også den der startede hele piletosseriet.
Jeg havde jo været på kursus med AnneMette Hjørnholm i 2003 (imens jeg var gravid) så jeg kunne godt huske lidt. Der blev flettet opsatser og kræmmehuse af sideskudene og så gik jeg jo ellers på jagt efter et pilekursus....

Dette er vist en kanelpil. Den har meget tætsidende blade og gæslinger (om foråret)
Hvis man tager bark af den. bliver det helt "broderi anglais" agtigt fordi øjerne sidder i et tæt sirligt mønster 

Dette er min aller første pilesort. Den købte jeg 100 stiklinger (i fuld længde) af, i 2002, hvor jeg lavede en junglehytte til ungerne (i øvrigt også mit aller første flette projekt) Hytten blæste i stykker i orkanen i 2005. Jeg har helt sikkert et billede et sted, men næppe i digital version....
Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails